Кулінарний термометр стане в нагоді не тільки професійним кухарям, а й будь-якій господині. Щоб домогтися виключного смаку, буває необхідно знати не тільки температуру духовки, але і самого блюда. Саме для цих цілей зроблений кулінарний термометр. Він має залізне шило, яке з легкістю проникне всередину страви, не пошкодивши його. Таким термометром вам буде легко виміряти температуру всередині м'яса, курки, пирога і другіхпродуктов і навіть рідин і сипучих матеріалів. Цифровий багнетною термометр дозволить швидко і точно виміряти температуру всередині продуктів, блюда, що, соусу або напою. Голка виготовлена з харчової нержавіючої сталі, корпус пластиковий. Діапазон вимірювання від -50 ° С до + 300 ° С. Додатково комплектується ковпачком для голки і батарейкою ( "таблетка"). Цифровий дисплей і дві кнопки для перемикання режиму вимірювання в ° C або ° F і включення / вимикання термометра. Функція авто-вимикання при невикористанні.
Основні характеристики TP101:
- широкий діапазон застосувань;
- зонд датчика виготовлений з нержавіючої сталі;
- корпус датчика виготовлений з міцної пластмаси;
- широкий температурний діапазон виміру: від -50 ° C до +300 ° C (-58 ° F до +572 ° F);
- перемикання між одиницями вимірювання: ° C і ° F;
- автоматичне відключення після 10 хвилин без операції;
- пластикові трубка-чохол корпусу для зберігання і забезпечення безпеки;
- точність температури: 0,1 ° C;
- функція запам'ятовування останньої температури;
- функція перегляду максимальної та мінімальної температури при вимірі;
- електроживлення: 1 батарейка LR44 на 1,5 В (в комплекті);
- загальна довжина: 18,5 см
- довжина зонда: 10,5 см.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.