Пропонуємо книгу "Особливості національного копчення, в'ялення, соління, маринування" (сало, м'ясо, риба, сир). З цією книгою ви зможете приготувати чудовий рулет по-австрійськи, копчено-варені ребра зі спеціями, баранину по-осетинськи, пікантну бастурму по-вірменськи, копчену рибу по-фінськи, корейку по-іспанськи, «Краківську» ковбаску, стегна і лопатки по-болгарськи, копчену щуку пряну по-днепровски, підкопчений твердий сир, сиров'ялену ковбасу по-прованськи або в'ялене філе скумбрії, солоні, сушені груші, сунично-медову пастилу і багато іншого.
Господар-Луцьк бажає вдалого вибору!
Телефонуйте та питайте. Відповімо на всі питання, що вас цікавлять.
Швидка доставка по Україні.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.