Коптильня Класик 2.0 призначена для холодного копчення. Коптильна камера без утеплення.
З одинарною стінкою з Вільхи. Підійдуть як для початківців, так і досвідчених коптильщиков.Коптильня дуже проста у використанні: прикріпити димогенератор, долучити компресор до дымогенератору і включити в розетку, засипати в димогенератор стружку, виставити подачу повітря на компресорі на максимум, розпалити турбогорелкой тріску в димогенераторі через спеціальні отвори, розвісити підготовлені продукти для холодного копчення в коптильню, щільно закрити двері, виставити подачу повітря на компресорі на мінімум через 10 хвилин після старту.
Коптильню можна поставити в приватному будинку або на дачній ділянці, можна встановити в приміщенні, попередньо подсоеденив витяжку на димар. На димоході предусмотерна регульована заслінка для контролю задимленості в коптильні. Тріска використовується переважно від деревних фруктових порід, але можна використовувати і дубову, осикову та інші породи — тільки не хвойні.
- Копчення риби триває - від 8 до 36 годин (в залежності від рецепту маринування і розмірів);
- копчення м'яса — від 12 до 48 годин (в залежності від рецепту маринування і розмірів);
- копчення сала та птиці — від 12 до 36 годин (в залежності від рецепту маринування і розмірів).
- Детальніше про рецепти копчення ви знайдете в книзі, яка йде в комплекті.
Характеристики:
- Розміри:530*530*1500мм.(всередині 480*480*1200 мм);
- Завантаження продуктів: до 30 кг;
- Матеріал: Вільха;
- Димогенератор: Сімейний 1.0 до 8-х годин димлення;
- Нагрівальний елемент(тен)-2,5 кВт.;
- Терморегулятор;
- Термореле,электртермометр;
- Вентилятор - відсутнє;
- Дах-металопрофіль(утеплена пінополістиролом);
- Поперечини для підвішування-3 шт.;
- Гачки-12 шт.;
- Піддон для збору жиру-1 шт.;
- Компресор для подачі повітря;
- Інструкція-1шт;
- Всі необхідні кріплення;
- Збірник корисної інформації.
Очікуємо на Ваше замовлення!
Відправляємо по території України!
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.