Служить для гарячого копчення риби, м'яса, сала тощо. Прекрасний помічник як для дому, так і для похідних умов. Малогабаритний, легкий компактний прилад.
Користуватися коптильнею легко і просто будь-якій людині, навіть дуже далекій від кулінарії.
Копчення у міні коптильнях відбувається при температурі понад 90 *. Процес приготування їжі займає від 20 хвилин до години. Гаряче копчення не дозволяє максимально обезводится продуктів, але зате добре просочується жиром, в результаті чого копченості стають більш соковиті.
Каганець призначена для копчення продуктів на відкритому повітрі. Копчення — один з видів теплової обробки продуктів (м'яса, риби, фруктів). Воно надає їм специфічний аромат і надає консервуючий дію. Продукти, піддані копченню, просочуються бактеріостатичними речовинами коптильного диму і частково зневоднюються, завдяки чому стають більш стійкими до зберігання.
Придбавши свою домашню коптильню, ви зможете готувати смачну і здорову їжу так часто, як самі цього захочете. «Рідкий дим» і інша шкідлива хімія тепер не для вас.
Господар-Луцьк бажає вдалого вибору!
Телефонуйте та питайте. Відповімо на всі питання, що вас цікавлять.
Швидка доставка по Україні.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.