Головним плюсом таких тандирів є можливість їх переміщення, ви зможете встановити його практично в будь-якому зручному місці. Цю зручну піч для приготування їжі можна назвати гарячим глиняним мішком.
Принцип приготування їжі наступний. Ви розпалюєте вогонь усередині тандира, він розігрівається, а потім, рівномірно нагріває страву, що готується.
Фактично в цьому є основна відмінність між мангалом та тандиром.
Так як нагрівання продуктів на мангалі відбувається нерівномірно, з одного боку. Необхідно постійно перевертати та контролювати процес приготування, щоб ваша страва не підгоріла.
У тандирі немає потреби в постійному контролі процесу приготування тому, що жар від гарячих стінок печі рівномірно нагріває продукт з усіх боків.
Загальні характеристики
- Країна виробник: Україна
- Матеріал: Шамотна глина, металеві елементи
- Виготовлення: Ручна робота
- Призначення: Приготування різноманітних страв на відкритому вогні або від тепловіддачі стін
- Сфера застосування: Ідеальний для будинку, кафе, ресторану, баз відпочинку і т. п.
- Комплектація: Совок, коцюба, поперечна перекладина
Якісно упаковуємо і відправляємо по Україні.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.