Завдяки тандиру можна приготувати смачну їжу: запічену птицю, тушковий кролик, кебаб, тушковану рибу, писк, пиріжки, шашли, хліб і багато іншого. Ще одним плюсом є те, що їжа, приготована таким способом, зберігає максимум корисних властивостей, вітамінів, мікроелеметрів. Все це завдяки особливому температурному режимі, відсутності жарки і прямого контакту продуктів з вогнем. Принцип роботи тандира такий: всередину закладають дрова або деревне вугілля, розпалюються,
На навісних шампурах, що підігріваються до максимальної температури, накладається м’ясо (птиця, риба, дичина, овочі).
Тандири за наявності спеціальної витяжки - ковпака над ними можуть працювати в приміщенні віддаючи тепло для обігріву цього приміщення в якому вони знаходяться. Адже під час приготування їжі товсті стінки тандира нагріваються як піч і досить довго тримають тепло.
Отже тандир може готувати перші та другі страви, хлібні пляцки одночасно обігріваючи дане приміщення дровами.
До комплекту поставки входять:
- Стальна хрестовина (зручна для приготування їжі в казані або підвішування аксесуарів);
- Совок;
- Кочерга.
Характерики (Тандрир Атаман на 40 л)
- Вага 65 кг
- Висота 900 мм
- Діаметр 470 мм
- Діаметр горловини 260 мм.
- Об'єм 40Л
- Товщина стінки 4см мм.
Спробуйте! Ви будете захоплюватись смаком страв приготовлених в тандирі!
З найкращими побажаннями "Господар-Луцк"!Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.